Kasdienis nekasdienis užkandis arba šprotų ir kiaušinių pasta
Ši pasta - tai greitas ir skanus išsigelbėjimas nuo bado, kai nieko nesinori gaminti arba visiškai nėra tam laiko. Darbo nedaug, o rezultatas labai netgi geras i niekuo nenusileidžia prašmatniems užkandžiams. Puikiai tinka, kaip kasdienei vakarienei arba pusryčiams, taip ir visokiausiems baliams.
Šiai pastai pagaminti reikės paimti:
1 skardinės rūkytų šprotų aliejuje
3-4 kiaušinių
1 v.š. majonezo
Fermentinio sūrio (nebūtina)
Išvirti kiaušinius. Nulupti. Šprotus kartu su aliejumi išimti į dubenėlį, gerai susmulkinti šakute iki beveik vientisos masės. Kiaušinius smulkiai supjaustyti ir pridėti prie šprotų.Sūrį sutarkuoti ant burokėlių tarkos, pridėti prie pastos. Pridėti majonezą ir viską gerai išmaišyti šakute. Galima paskaninti juodaisiais pipirais, bet tikrai nebūtina.
Pasta skaniausiai valgyti su česnakais įtrintą skrudintu batonu ir pomidorais. Ant skrudinto batono reikia tepti prieš pat valgant, kad batonas liktų traškus.
Seja o primeiro a comentar
Rašyti komentarą