2007 m. spalio 9 d., antradienis

Morkų pyragas


  • 2 stiklinės miltų
  • Nepilna stiklinė cukraus
  • 3 šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 šaukšteliai cinamono
  • 1 stiklinė smulkiai trintų morkų
  • 0,5 stiklinės aliejaus
  • 5 kiaušiniai (jei dideli tai 4)
  • 100 g susmulkintų graiko riešutų
  • 100 g razinų
  • 100 g apelsinų cukatų
Kiaušinius išplakti su cukrumi, įdėti kitus ingredientus ir gerai išmaišyti. Tešlą išpilti į sviestu pateptą formą. Kepti 200C temperatūroje per 45-50 minučių. Formoje 22cm x 30cm tešla išauga iki maždaug 5 cm aukščio.

Seja o primeiro a comentar

Apie mane

Mano nuotrauka
Slow food, slow life :)

Mano svečiai


Padidinti

Sekėjai

Šiek tiek statistikos


online counter online counter

Šaukštu ir šakute... © 2008. Pakeistas Dicas Blogger šablonas.

Į viršų