Sauveur de crème arba kaip paruošti crème brûlée...
Šiandien norėčiau Jums parekomenduoti Akiko Ida ir Pierre Javelle darbus. Tikiuosi, kad jie privers Jus nusišypsoti ir pamatyti nepastebimą gyvenimo pusė ;)
Slow food, slow life...
Autorė: Dautartė ties 19:54
Etiketės: Su šypsena :)
Artigos Relacionados:Šaukštu ir šakute... © 2008. Pakeistas Dicas Blogger šablonas.
5 Comentários:
Vajej, jau apsidžiaugiau, kad kažkas bandė creme briule namie ruošti :) Ir netgi turi tą mandrų įtaisą cukrui deginti :D
O nuorodos man kažkodėl neatidaro...
O, creme brulee iš tikrųjų kadaise bandžiau namie daryti ;) Be prietaiso... Cukrų karmelizavau orkaitėje – nustačiau aukščiausią temperatūrą ir pastačiau indelius pačiame viršuje po kaitinimo elementais. Gavosi visai nieko, nors žinoma ir neidealiai :)
Tas virtuvinis prietaisas yra nepateisinamai brangus, bet... galima tai apeiti ;) Statybiniuose parduotuvėse kartais būna tokie pat prietaisiukai ir kainuoja žymiai mažiau ;)
Patikrinau nuoroda. Ji neveikė IE, Firefoxie buvo viskas gerai. Čia kažkokia netvarka svetainėje www.minimiam.com. Pakeičiau ją kita, dabar turėtų ir IE veikti.
Tikrai, juk galima po grilium pakisti. O skaniai gavosi? Koki recepta naudojai?
Taip, gavosi skaniai. Bandžiau rasti tą receptą, bet deja... Gaminau seniai, prieš kokius 5-6 metus... Dabar turiu tik dujinę orkaitę, taigi jokių tokių bajerių negaliu gaminti... Jei bandysi eksperimentuoti ir gausis skaniai, tai prašau pasidalinti įspūdžiais ir receptėliu ;) Greitai turėsiu elektrinę orkaitė, tai tikrai pravers :)
Rašyti komentarą