2008 m. liepos 8 d., antradienis

Kreolų guliašas

Šiam paprastam ir greitai gaminamam patiekalui reikės:

1 kg nugarinės
1 šaukštas miltų
3 sausos plonos rūkytos dešrytės (ne dešrelės!)
100 gr marinuotų mažų svogūnėlių
apie 200 gr juodų alyvuogių be kauliukų
2 raudonos saldžios paprikos
0,5 stiklinės pjaustytų marinuotų kornišonų
400 gr grietinės
1 šaukštelis mairūno
0,5 šaukštelio druskos
2 žiupsneliai juodųjų pipirų

Supjaustyti nugarinė ir dešrytes. Dešrytes apkepinti, išimti, įdėti ir apskrudinti mėsą. Supjaustyti papriką ir alyvuoges (per pusę arba visai nepjaustyti). Visus komponentus sudėti į puodą, užpilti grietine ir troškinti apie 20 min. – žiūrėti pagal mėsą. Valgyti galima su ryžiais arba grikių koše.

Seja o primeiro a comentar

Apie mane

Mano nuotrauka
Slow food, slow life :)

Mano svečiai


Padidinti

Sekėjai

Šiek tiek statistikos


online counter online counter

Šaukštu ir šakute... © 2008. Pakeistas Dicas Blogger šablonas.

Į viršų