2009 m. spalio 9 d., penktadienis

Apie ožkų pardavimą ir remontą


Vienas žmogus turėjo labai didelę šeimą ir labai mažą namą. Jis jau nebegalėjo toliau ištverti tokio gyvenimo, todėl nuėjo pas Išminčių paprašyti patarimo ir pagalbos.
Išminčius išklausė ir pasakė: - Nusipirk ožką.
Žmogus nustebo, bet neišdrįso net paklausti, kam ar kodėl. Padarė, kaip buvo liepta ir pradėjo laukti stebuklo. Prabėgo mėnuo, po to antras, prasidėjo trečias, stebuklo kaip nebuvo, taip ir nėra, o gyvenimas namuose tapo visiškai nepakenčiamas – būrys vaikų ir dar tą nenaudėlė ožka... Siaubas... Pagaliau Žmogus neištvėrė ir atbėgo pas Išminčių aiškintis, kodėl tas jį taip žiauriai apgavo.
Išminčius vėl ramiai jį išklausė ir pasakė: - Parduok ožką.
Nustebęs Žmogus vėl neišdrįso diskutuoti, o tiesiog kuo greičiau griebė ožką ir ištempė į turgų. Grįžęs, apstulbo – tyla, ramybė ir nežmoniškai daug vietos...


Šitos ožkos nemano, o iš Wikipedijos ;)

Ar Jūs žinote, kiek mano gyvenime „ožkų“? Ne? Gaila, aš irgi nežinau. Žinau tik, kad jų yra žymiai per daug. Namai nuo tų mano ožkų aišku nesumažėja, bet jų poveikis mano sielos ramybei yra visai netgi gerai jaučiamas ;) Todėl nusprendžiau griebti tas nenaudėlės už ragų ir po vieną ištempti „į turgų“. Tikiuosi užteks jėgų ir užsispyrimo ;) Taigi likusi spalio dalis bus ožkų pardavimo laikas!

Pirmiausiai nutariau griebti vieną iš seniausių virtualių ožkų (jai daugiau nei metai! Ne juokai...) ir pagaliau padaryti generalinį „Šaukštu ir šakute“ dienoraščio remontą. Todėl iš karto atsiprašau už nesklandumus ir netvarką. Iš karto nuraminsiu – niekur neišsikraustau, nieko netrinsiu, turinys liks nepaliestas. Kol kas nežinau, kada remontas baigsis, bet tikiuosi, kad nešama ožkų pardavinėjimo entuziazmo bangos susitvarkysiu kuo greičiau ;)

[tyliai šnibždėdama] Jūs tik pagalvokite, kuo daugiau ožkų parduosiu, tuo daugiau galėsiu priglausti naujų! (Jos jau stovi už durų ;) ) [/tyliai šnibždėdama]

2 Comentários:

Egle rašė...

Oho kaip paslaptingai... :)Įdomu, kas tos laukiančios 'ožkos'?

Dautartė rašė...

Viena iš tų ožkų - tai naminis muilas ;) Seniai noriu išbandyti. Turiu net tokį sutrumpintą receptą :) Bet kolkas atrodo, kad dar reikės palaukti su naujomis ožkomis ;)

Apie mane

Mano nuotrauka
Slow food, slow life :)

Mano svečiai


Padidinti

Sekėjai

Šiek tiek statistikos


online counter online counter

Šaukštu ir šakute... © 2008. Pakeistas Dicas Blogger šablonas.

Į viršų