2009 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

Raugintų kopūstų ir obuolių salotos

Paprasčiau nebūna. Šias lengvas žiemines salotas niekada nepavadinčiau prabangiomis arba „glamurinėmis“, bet tai visai nereiškia, kad jomis būtų gėda pavaišinti šeimyną arba svečius. Salotos puikiai tinka prie žuvies arba vištienos, nors man patinka ir šiaip suvalgyti dubenėlį, be nieko. Jų skonis daugumoje priklauso nuo komponentų skonio ir proporcijų.


Taigi norint skaniai suvalgyti šiek tiek vitaminų reikės (proporcijos pagal skonį):

Raugintų kopūstų
obuolio
aliejaus (neutralaus skonio)
juodųjų pipirų (nebūtina)

Kopūstus supjaustyti smulkiau, obuolį nulupti ir sutarkuoti ant burokinės tarkos, įpilti apie 1 v.š. aliejaus ir gerai išmaišyti. Paragauti. Jei reikia papipirinti arba įdėti daugiau obuolio ar kopūstų. Leisti trumpai pastovėti.

Seja o primeiro a comentar

Apie mane

Mano nuotrauka
Slow food, slow life :)

Mano svečiai


Padidinti

Sekėjai

Šiek tiek statistikos


online counter online counter

Šaukštu ir šakute... © 2008. Pakeistas Dicas Blogger šablonas.

Į viršų