2008 m. rugsėjo 22 d., pirmadienis

Sauveur de crème arba kaip paruošti crème brûlée...

Šiandien norėčiau Jums parekomenduoti Akiko Ida ir Pierre Javelle darbus. Tikiuosi, kad jie privers Jus nusišypsoti ir pamatyti nepastebimą gyvenimo pusė ;)

5 Comentários:

Egle B rašė...

Vajej, jau apsidžiaugiau, kad kažkas bandė creme briule namie ruošti :) Ir netgi turi tą mandrų įtaisą cukrui deginti :D
O nuorodos man kažkodėl neatidaro...

Dautartė rašė...

O, creme brulee iš tikrųjų kadaise bandžiau namie daryti ;) Be prietaiso... Cukrų karmelizavau orkaitėje – nustačiau aukščiausią temperatūrą ir pastačiau indelius pačiame viršuje po kaitinimo elementais. Gavosi visai nieko, nors žinoma ir neidealiai :)
Tas virtuvinis prietaisas yra nepateisinamai brangus, bet... galima tai apeiti ;) Statybiniuose parduotuvėse kartais būna tokie pat prietaisiukai ir kainuoja žymiai mažiau ;)

Dautartė rašė...

Patikrinau nuoroda. Ji neveikė IE, Firefoxie buvo viskas gerai. Čia kažkokia netvarka svetainėje www.minimiam.com. Pakeičiau ją kita, dabar turėtų ir IE veikti.

Egle B rašė...

Tikrai, juk galima po grilium pakisti. O skaniai gavosi? Koki recepta naudojai?

Dautartė rašė...

Taip, gavosi skaniai. Bandžiau rasti tą receptą, bet deja... Gaminau seniai, prieš kokius 5-6 metus... Dabar turiu tik dujinę orkaitę, taigi jokių tokių bajerių negaliu gaminti... Jei bandysi eksperimentuoti ir gausis skaniai, tai prašau pasidalinti įspūdžiais ir receptėliu ;) Greitai turėsiu elektrinę orkaitė, tai tikrai pravers :)

Apie mane

Mano nuotrauka
Slow food, slow life :)

Mano svečiai


Padidinti

Sekėjai

Šiek tiek statistikos


online counter online counter

Šaukštu ir šakute... © 2008. Pakeistas Dicas Blogger šablonas.

Į viršų