tag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post3148002462608686593..comments2023-07-17T18:05:33.724+03:00Comments on Šaukštu ir šakute...: Taškas virš „i“ arba vinaigrette padažas su klevo sirupuDautartėhttp://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-38837495650565396112008-10-15T12:53:00.000+03:002008-10-15T12:53:00.000+03:00Paskubėjau išsiųsti... Šaldytuve laikau maždaug 2-...Paskubėjau išsiųsti... <BR/>Šaldytuve laikau maždaug 2-3 dienas, ilgiau kažkaip nebandžiau.Dautartėhttps://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-53644084865166071472008-10-15T12:51:00.000+03:002008-10-15T12:51:00.000+03:00Aš imu tris dalis alyvos, jei nenaudoju medaus arb...Aš imu tris dalis alyvos, jei nenaudoju medaus arba klevo sirupo. Medus ar klevo sirupas puikiai sureguliuoja rūgštumą. Šiaip tai niekada tų dalių nematuoju, visuomet piluosi iš akies – net šį kartą matosi, kad nėra ten lygiai, nors maišydama po to dar įpyliau lašelį acto. Pataisysiu į „2-3“, kad būtų aiškiau, jog nebūtina griežtai laikytis proporcijų...Dautartėhttps://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-72714163534268041722008-10-14T21:57:00.000+03:002008-10-14T21:57:00.000+03:00Aš irgi taip darau, tik imu tris dalis alyvuogių a...Aš irgi taip darau, tik imu tris dalis alyvuogių aliejaus.<BR/>O kiek laiko gali išstovėt pagamintas šaldytuve?Forellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.com