tag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.comments2023-07-17T18:05:33.724+03:00Šaukštu ir šakute...Dautartėhttp://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comBlogger654125tag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-29580535831896189922022-07-23T17:10:51.848+03:002022-07-23T17:10:51.848+03:00Yra degtinės 79%vilniaus degtinė gamina.ir80%estiš...Yra degtinės 79%vilniaus degtinė gamina.ir80%estiška.viru valge vadinas.švelnesnė.spiritas neskanu džiovina burna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-70368528055265704152021-05-18T19:55:06.395+03:002021-05-18T19:55:06.395+03:00Man tas ruginių miltų raugas supelijo... :'( G...Man tas ruginių miltų raugas supelijo... :'( Gal žinote, kodėl taip galėjo nutikti? Gal reikėjo jį karts nuo karto pamaišyti?Bahmahmurasnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-47904183689746384992021-01-14T22:27:59.433+02:002021-01-14T22:27:59.433+02:00Sveiki....ar cia sumaisoma kartu su 1 kg.miltais?Sveiki....ar cia sumaisoma kartu su 1 kg.miltais?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04109613087879342114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-26092921340206089732020-07-15T12:40:48.641+03:002020-07-15T12:40:48.641+03:00o butina ant saules laikyt, ar uztenka tik silumos...o butina ant saules laikyt, ar uztenka tik silumos?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07524862064495042768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-70551369246365132472020-05-09T14:55:00.659+03:002020-05-09T14:55:00.659+03:00Nu toks kaimiškas čia, bet skanu :)Nu toks kaimiškas čia, bet skanu :)Kaimiški receptaihttps://gaminam.lt/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-2434308326536722502020-05-09T14:54:09.311+03:002020-05-09T14:54:09.311+03:00Geras receptas, ačiū.
Jeigu mėgstat alų tai siūly...Geras receptas, ačiū.<br /><br />Jeigu mėgstat alų tai siūlyčiau ir šį receptą išbandyti<br /><br />https://gaminam.lt/namine-duonos-pluteliu-gira/Alaus receptaihttps://gaminam.lt/gerimai/alkoholiniai-gerimai/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-47631362292132702982020-05-09T14:53:03.508+03:002020-05-09T14:53:03.508+03:00Įdomus receptasĮdomus receptasĮdomūs receptaihttps://gaminam.lt/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-77465387962627411852019-09-14T21:54:17.224+03:002019-09-14T21:54:17.224+03:00Labai labai labai. Nuostabus gėrimas ir vyšnios su...Labai labai labai. Nuostabus gėrimas ir vyšnios super! Ačiū!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07080526854442873122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-33435120484646254412019-06-28T22:21:09.886+03:002019-06-28T22:21:09.886+03:00Geras, na tokiu tikrai neteko girdeti :D
https://...Geras, na tokiu tikrai neteko girdeti :D<br /><br /><a href="https://www.babyblog.lt/omron-duobaby-inhaliatorius-kudikiamsvaikams/#comment-119416" rel="nofollow">https://www.babyblog.lt/omron-duobaby-inhaliatorius-kudikiamsvaikams/#comment-119416<br /></a><br />po.linanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-30013936257816375252019-05-28T09:17:09.351+03:002019-05-28T09:17:09.351+03:00Kaip išimti kaulus pvz iš Karšio ir kitu žuvų. Rei...Kaip išimti kaulus pvz iš Karšio ir kitu žuvų. Reikia užvirinti vandenį ir į verdanti vandenį įdėti karši palaukti kol vėl pradės virti ir pavirti 2-3 min.(priklauso nuo žuvies dydžio) po to kaulai lengvai išsiima, o smulkus kauliukai suminkštėja.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11232126398951248712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-38075666818530663452019-04-27T12:48:25.536+03:002019-04-27T12:48:25.536+03:00tokio tikrai neteko recepto girdet:D
bet kaip supr...tokio tikrai neteko recepto girdet:D<br />bet kaip suprantu is komentaru neblogas persalimui gydyti, nors as mieliau renkuosi vaistus ir vitaminus. <br />Paskutinis atradimas <a href="https://www.gudruciovaistine.lt/lt/nosies-prieziura/201-rinogermina-nosies-purskalas-10-ml-tik-vaistinese.html" rel="nofollow">https://www.gudruciovaistine.lt/lt/nosies-prieziura/201-rinogermina-nosies-purskalas-10-ml-tik-vaistinese.html</a> Labai geras purskalas<br />mantuke345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-74470233032745110782018-08-31T15:57:55.375+03:002018-08-31T15:57:55.375+03:00Kiek maždaug reikia slyvų 1l degtinės?Kiek maždaug reikia slyvų 1l degtinės?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12842142501636495465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-59669227992868970782018-07-02T20:11:24.929+03:002018-07-02T20:11:24.929+03:00Ką tik užpyliau. ŽiūrėsimKą tik užpyliau. ŽiūrėsimAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10223487424690749450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-79974727720488974132018-01-07T14:11:29.343+02:002018-01-07T14:11:29.343+02:00Labai skanūs barščiai,tik iki tikrų ukrainietiškų ...Labai skanūs barščiai,tik iki tikrų ukrainietiškų paprikos trūksta :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-18552133551624647502017-09-14T18:19:04.663+03:002017-09-14T18:19:04.663+03:00O kur laikyti tą marmeladą? Reikia šaldytuve ar ga...O kur laikyti tą marmeladą? Reikia šaldytuve ar galima kambario temperatūroje?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03561033992831647905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-24383661338250534982017-04-13T12:03:24.517+03:002017-04-13T12:03:24.517+03:00Labai labai skanu. Primena įdarytą žuvį, kurią aš ...Labai labai skanu. Primena įdarytą žuvį, kurią aš dievinu, bet gaminti nemoku. Ačiū už receptą. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-38845121128560501262017-02-25T02:26:41.449+02:002017-02-25T02:26:41.449+02:00Išbandžiau , geriau gydymo tikslais bet tai dar ir...Išbandžiau , geriau gydymo tikslais bet tai dar ir skanu aciu uz recepta :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15305011387972983228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-67531091796546965812016-08-03T18:58:41.371+03:002016-08-03T18:58:41.371+03:00Kepa kepa, mano pyragas jau kepa :-D O kaip namai ...Kepa kepa, mano pyragas jau kepa :-D O kaip namai kvepia...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-55751594900291736402015-01-19T14:32:50.456+02:002015-01-19T14:32:50.456+02:00O kokiu santykiu naudoti kokosų pieną ir jogurtą?O kokiu santykiu naudoti kokosų pieną ir jogurtą?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17810208879679774732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-88843418120118438532014-08-25T17:59:24.914+03:002014-08-25T17:59:24.914+03:00reikia komentaro, skubaus!! Noriu išsivirti slyvie...reikia komentaro, skubaus!! Noriu išsivirti slyvienės be cukraus. Klausiu labai smulkmeniškai, nes niekada nesu dariusiu nei paprastos uogienės, nes MAN PER DAUG SALDU!! Klausimai:<br /><br />1. Išvirusią, t.y. dar karštą uogienę, reikia dėti į stiklainius?<br />2. Ar tie stiklainiai, dedant uogienę, turėtų būti jau šalti ar jau pakaitinti?<br />3. Išsiaiškinus ar karštą, ar atvėsusią uogienę ir ar į šaltus, ar pakaitintus stiklianius uogienę dėti, tuos stiklainius jau uždarius ar dar atvirs kaitinti?<br />4. darant konkrčiai slyvienę,kad ir iš tų 4kg slyvų, kuomet nuvirus liks tik 1/4 pradinio kiekio, kiek aptyksliai reikėtų stiklainius kaitinti orkaitėje ir skaičiuojant nuo to laiko, kai stiklainiuose slyvienė pradeda burbuliuoti, kiek minučių reikėtų juos laikyti orkaitėje, daugmaž koks laikas turėtų būti pakankamas? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-35122567837723245832014-07-18T21:30:20.119+03:002014-07-18T21:30:20.119+03:00Kopūstus reikia pjaustyti kuo smulkiau. Be to, dar...Kopūstus reikia pjaustyti kuo smulkiau. Be to, dar reikia atitaikyti kopūstų kiekį. Žinau, kad ”vidutiniška kopūstų gūžė” nėra itin tikslus parametras, bet kažkaip niekada tiksliau nepažiūrėjau, kiek ten tų kopūstų patenka į tą faršą. <br />Faršas gaunasi toks gana „švelnus“ ir elgtis su balandėliais reikia labai, labai atsargiai, ypač apkepant keptuvėje. Šiek tiek pagerinti „sukibimą“ galima kiaušiniais – kaistant jie sutvirtins balandėlius.<br />Dautartėhttps://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-3643899294221938492014-07-18T21:21:38.824+03:002014-07-18T21:21:38.824+03:00"pakartoti visą procesą iš naujo" t. y. ..."pakartoti visą procesą iš naujo" t. y. antrą kartą pavirti. <br />Sėkmės!Dautartėhttps://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-28194166171651435912014-07-18T06:12:09.337+03:002014-07-18T06:12:09.337+03:00O ką reiškia "pakartoti visą procesą iš naujo...O ką reiškia "pakartoti visą procesą iš naujo"? Vėl pilti cukrų ir laikyti 12 val., ar tik pavirti?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-59598992731829686982014-05-25T17:36:04.803+03:002014-05-25T17:36:04.803+03:00Skanu, bet ir man nesiformavo, visiškai sutežę kuk...Skanu, bet ir man nesiformavo, visiškai sutežę kukuliai, pusė jų troškiniu virto dar keptuvėje, įdomu, ką čia dar įdėjus tokio, kad sutvirtėtų, bet išlaikant sveiku patiekalu, be miltų krakmolo ir panašiaiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-78643478375762228212013-11-08T20:13:38.804+02:002013-11-08T20:13:38.804+02:00Kas tie kurry milteliai. Ar jie valgomiKas tie kurry milteliai. Ar jie valgomiAnonymousnoreply@blogger.com