tag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post561335508303305346..comments2023-07-17T18:05:33.724+03:00Comments on Šaukštu ir šakute...: Tikro rudens atstovas arba moliūgų keksas su spanguolėmisDautartėhttp://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-71805451540532704932013-02-08T10:56:44.374+02:002013-02-08T10:56:44.374+02:00top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk casi...top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk casino bonus[/url] check the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino online[/url] free no deposit bonus at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino online <br />[/url].Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-44896830842148582902010-02-04T23:59:20.745+02:002010-02-04T23:59:20.745+02:00Evelina, pirmas atsakymas kuris taip ir sukasi ant...Evelina, pirmas atsakymas kuris taip ir sukasi ant liežuvio yra „nes tai nėra morkų pyragas ir toks yra šitas receptas“ ;) Nežinau su kokiu morkų pyrago receptu lygini, bet tai ir nesvarbu. Šis keksas yra gaminamas pagal keksiukų gaminimo technologiją, o kefyras reikalingas tam, kad sureaguotų su soda. Jei išmesime kefyrą, tai pirmiausią pakeisime tešlos ingredientų balansą, o antra soda neturės jokio rūgštaus produkto ir reakcija neįvyks taip, kaip turėtų įvykti. <br />Dėl „skysčių garinimo“, tai nelabai suprantu, kame yra problema. Nematau jokio kepimo laiko skirtumo tarp šio kekso ir kitų panašių kepinių – panašiam tešlos kiekiui visada reikia maždaug 1 val. <br />Džiaugiuosi, kad tavo eksperimentiniai pyragai gavosi labai skanūs, bet ar jie buvo tokie pat kaip pagal originalų receptą? Tikrai įdomu.Dautartėhttps://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-92224655969498028862010-01-28T23:21:04.159+02:002010-01-28T23:21:04.159+02:00Nelabai supratau, kam reikia pilti kefyrą, o poto ...Nelabai supratau, kam reikia pilti kefyrą, o poto ilgiau kepti? Morkų pyragui nereikia jokių kefyrų, o jis ir iškepa greičiau- nereikia garinti skysčių. Ar dėl to pyragas gaunasi minkštesnis, puresnis?<br />Aš kepiau du kartus. Neturėjau kefyro, įdejau trupti grietinės, o kitą kartą užsimiršau ir išvis iškepiau pagal morkų pyrago principą- puikiai gavosi. Tai ar verta tą kafyrą pilti?Evelinahttps://www.blogger.com/profile/18312142263252484578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-10358748690197358692009-11-18T14:44:50.571+02:002009-11-18T14:44:50.571+02:00Lauksiu jusu atsiliepimu :)Lauksiu jusu atsiliepimu :)Dautartėhttps://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-30678440291355552122009-11-18T11:55:46.066+02:002009-11-18T11:55:46.066+02:00Turiu 3didelius moliūgus, nekantriai laukiančius k...Turiu 3didelius moliūgus, nekantriai laukiančius kas su jais bus nuveikta, tad manau, šis keksas būtinai bus išmėgintas!Sparnuotishttps://www.blogger.com/profile/08179646537604163745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-11142850763810252792009-11-16T07:57:53.176+02:002009-11-16T07:57:53.176+02:00Kad man tokio keksiuko gabaleli prie velyvo ryto a...Kad man tokio keksiuko gabaleli prie velyvo ryto arbatos, kuria kaip tik dabar gurksnoju ziuredama i tavo nuotrauka... Atrodo labai gardziai! Prie progos bus isbandytas :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14337571240131863521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-35838942648076450092009-11-14T20:30:46.174+02:002009-11-14T20:30:46.174+02:00Bus išbandyta. Atrodo, kad net skonį jaučiu: saldu...Bus išbandyta. Atrodo, kad net skonį jaučiu: saldus moliūgas su rūgščiomis spanguolėmis. Tik dabar laiko tereikia surastForellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.com