tag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post1815902958034872938..comments2023-07-17T18:05:33.724+03:00Comments on Šaukštu ir šakute...: Morkų tortas su apelsinų gaideleDautartėhttp://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-67325952988726593062011-06-06T11:30:29.020+03:002011-06-06T11:30:29.020+03:00n/a, labai dziaugiuosi, kad patiko :)
Manau alieju...n/a, labai dziaugiuosi, kad patiko :)<br />Manau aliejus ar margarinas nera didelio skirtumo, o demerara yra daug skaniau uz paprasta balta cukru. Del pertepimo svarbu, kad uogiene butu labai tirsta, tuomet sluoksniai gerai laikosi.Dautartėhttps://www.blogger.com/profile/17165087951902446847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226872845578077069.post-4973768963971574262011-05-04T21:43:30.860+03:002011-05-04T21:43:30.860+03:00paprastas, greitas ir labai skanus kepinys!!! ir p...paprastas, greitas ir labai skanus kepinys!!! ir puikus gavosi net vietoje aliejaus tirpinta margarina dejus (aliejus kazkaip baigesi namuos), kiausinius isplakus be cukraus (si uzsimirsusi jau ant morku suvertusi buvau... o ir balto cukras namuos nebebuvo, tai demerara sudejau) ir pagaminus didesneje formoje (tai ir iskilo maziau). tik aptepus uogiene (mes dzemu tepem) paskui vaziuoja sluoksniai vienas nuo kito, gal cia todel, kad valgem iskart, paziuresiu, kas bus su likuciu per nakti saldytuve pastovejusiu.<br /><br />dekui :)n/ahttps://www.blogger.com/profile/14121531392049486225noreply@blogger.com